Podstrona: Wizytówka pracownika PRz / Strona: 5

Aktualności

Bądźmy bardzo czujni na nowe zagrożenia
05 Mar

Bądźmy bardzo czujni na nowe zagrożenia

05-03-2022 r.
Rosyjscy dywersanci próbują podejmować różne działania z ukrycia. Bądźmy bardzo czujni! Dokładnie obserwujmy - czy wokół nas nie ma tego typu praktyk.
Wsparcie dla ukraińskich studentów i naukowców w trakcie wojny na Ukrainie
01 Mar

Wsparcie dla ukraińskich studentów i naukowców w trakcie wojny na Ukrainie

01-03-2022 r.
Ministerstwo Edukacji i Nauki przygotowało szereg rekomendacji oraz wskazówek, jak można wspierać studentów i naukowców z Ukrainy.
 
Rosnące ryzyko stagflacji
26 Lut

Rosnące ryzyko stagflacji

26-02-2022 r.
Stagflacja to połączenie wysokiej inflacji i stagnacji lub recesji w gospodarce, którym towarzyszy wzrost bezrobocia.
Środowisko akademickie potępia haniebny akt agresji Rosji wobec Ukrainy
25 Lut

Środowisko akademickie potępia haniebny akt agresji Rosji wobec Ukrainy

25-02-2022 r.
Rektorzy wielu uczelni w kraju solidaryzują się z Ukrainą, która zmaga się z agresją, broniąc swojej niepodległości i integralności terytorialnej.
 
Groźny atak Rosji na Ukrainę
24 Lut

Groźny atak Rosji na Ukrainę

24-02-2022 r.
Przywódcy krajów UE oraz instytucje unijne stanowczo potępiły atak zbrojny Rosji na Ukrainę.
Bądźmy ostrożni - zagrożenie chorobą HFMS/HFMD i wirusem Lassa
17 Lut

Bądźmy ostrożni - zagrożenie chorobą HFMS/HFMD i wirusem Lassa

17-02-2022 r.
Pojawienie się kolejnych zakaźnych wirusów w Europie budzi niepokój naukowców.
 
Stopień alarmowy CHARLIE–CRP w Polsce
15 Lut

Stopień alarmowy CHARLIE–CRP w Polsce

15-02-2022 r.
W tej trudnej sytuacji politycznej w przestrzeni międzynarodowej służby ds. bezpieczeństwa i administracji publicznej zobowiązano do zachowania szczególnej czujności.
VI fala koronawirusa wiosną lub jesienią
14 Lut

VI fala koronawirusa wiosną lub jesienią

14-02-2022 r.
Według ekspertów przed nami kolejna VI fala zachorowań na Covid-19. Dbajmy o dobrą odporność naszego organizmu.
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję